Wednesday, December 28, 2011

Hate the game, don't hate the player!

Ühesõnaga jõul oli mahe.. Head uudised ja hea pere ja hea seltskond ja vanaema suurepärane vein.. Kingid olid meelepärased ning süüa palju.. Vaja ikka sööki ka mainida :D

Muu on nii nõme, et aastal 2012 võiks olla kõik parem ja ilusam! Lihtsalt inimesed muutuvad, mina koos  nendega ning igatsen neid, kes on kadunud pikka aega..

Täna viskasin pildi ka tasku, ma ei tea millest see tulenes, aga see juhtus.. Pingest vb? Närvidest? Millestki muust? Ei oska öelda..

Ühesõnaga ilusat aastavahetumist teile ning rohkelt šampust ja olgu teil ilus uus 2012!







Monday, December 19, 2011

Who run the world? Girls!

Ma vist olen tubli, et õppisin täna hoolega! :) Ja tundub, et õpin veelgi.. Siis möllasin piltidega jnejne.. Muidu varsti peaks poistega poodi minema, need some mandariiiine.. Lumi võiks ka ilusasti nüüd maha tulla, kaua me seda vingumist suudame ära kuulata :D aga noo, kui praegu välja vaadata, siis seda valget ollust sajab alla küll.. Nädalavahetus möödus armsa Laura seltsis, laulsime karaoket, mis oli täiega vales helistikus ehk meile ei sobinud see helistik :D siis järgmine päev oli päkapikudiskoo ja jõulupidu Samm Sassisega.. Ilmselgelt ilus õhtu nendega.. Nägin musisid ja uusi nägusid, kes vb polnud nii uued aga pmts olid ikkagi uued.. Keeruline värk. Nüüd olen see aasta viimast nädalat Paides, jee.. Varsti tuleb praktika aeg, ajeeee.. Ja siis tuleb uus aasta ja ilusat hetked! Okei, ma ei jahu enam..




Tuesday, December 13, 2011

..

No üks siht on praegu silme ees.. et ootan 17. detsembri õhtut! Jaa.. Mu armsad ja Justament.. Lauraga laseme ametlikult jõulud õuele.. Või noh, ilmselgelt peale seda tuleb mul veel nädal aega koolis ära olla, siis saab ametlikult öelda, tere jõulud! :) A lund pole, siis pole jõulumeeleolu.. ühesõnaga ei ole hea :D
Täna teen Mimmule lasanjet, ta pole söönud.. :D Ma juba mõtlen, mida kõike ma sinna sisse panen, nomnomnomnomnom, can't wait nooo!
Ühte pisikest asja ootan veel, peale uut aastat.. :)) No eks paistab, mis saab siis.. Sinna aega kauakaua..






Monday, December 5, 2011

Selvä päivä!

Ei noo, endiselt tahaksime Liisuga Soome minna ja Cheek'i kontserdile minna.. Petri Nygardist ka ära ei ütleks ning Jarest & VilleGallest -.- Iseenesest ma lihtsalt kuulan seda Selvä Päivat mingi miljon korda ühe päeva jooksul.. Hea teada, ma tean.. Täna sain nii palju ilusaid asjuuuuuuuu, mul nii hea meel.. Emmele saime ka ilusaid asjuuu..  Detsember on ilusasti hakanud, mulle meeldib!
Aga muidu on päris paha olla.. Haige, ma usun.. :D Oli ka aeg.. Ja õues vist sajab lund nagu ma igaltpoolt olen lugenud, megusta! :)

Aga nooo www.mimmuliinu.blogspot.com läheb peale küll :)







Hölkynkölkyn noh